Hrvoje izludio Irinu i napustio MasterChef

Hrvoje Stošić napušta MasterChef nakon stres testa u kojem nije uspio impresionirati žiri, ali je zato uspio naživcirati MasterChef kandidate koji su sve promatrali s galerije, a naročito Irinu koja mu je bila pomagačica. Unatoč njezinom golemom angažmanu da mu pomogne, Hrvojeva opuštenost u kuhinji koštala ga je daljnjeg natjecanja. Najveći problem bilo je čišćenje lignji, a kada je gostujući chef Toni Boban u njegovom jelu pronašao zub, to je bila ključna pogreška koja ga je izbacila iz igre. „Kuhati ispred vrsnih chefova bilo je iskustvo, ali mučio sam se s vremenom. Nije bio moj dan“, osvrnuo se Hrvoje na svoj posljednji izazov u MasterChefu. Više pogledajte u videu.

U stres testu kandidati su imali zadatak rekonstruirati složeno jelo od lignji koje je osmislio chef Toni Boban. U tom su jelu trebali spojiti Aziju i Mediteran. Nakon što su kušali originalno jelo, dobili su recept kojeg su trebali realizirati u 60 minuta.

Hrvoje je za pomoćnicu izabrao Irinu, no ubrzo je postalo jasno da nisu u istom tempu. Dok je Hrvoje radio polako i metodično, Irina se osjećala iznervirano: „On kao da je na Stradunu, ide korak po korak. Hrvoje, ja te volim, ali danas si mi raščupao kosu na glavi“, komentirala je, dok ga je s galerije pokušavala ubrzati.

Iako je Bonaventura samouvjereno kuhao tijekom cijelog testa, nije mogao ne primijetiti Irininu reakciju: „Irina je vikala na Hrvoja, samo sam njih čuo. Bila je luda k'o puška!“ Na kraju, Hrvoje je, unatoč naporima, bio daleko od cilja. „Hrvoje, ti nisi nego za batine danas. A jako si mi drag“, šaljivo mu je dobacila Zara s galerije.

Na ocjenjivanju, Hrvoje je od chefa Tonija dobio trojku zbog ozbiljne greške. Naime, žiri i gost kuhar u njegovom su jelu pronašli zub lignje. Sličnu ocjenu dali su mu i mentori. Mario, koji je također našao zub, kazao mu je: „Jelo je bilo korektno, ali zubi na koje sam naišao u oba griza, bacaju jelo na dno.“

S druge strane, Petar je sa svojim tanjurom bio najbliži originalnom jelu, osvojivši 29 bodova, dok je Bonaventura dobio 25, a Doris 18 bodova za repliku jela chefa Tonija. Sa samo 14 bodova, Hrvoje se oprostio od natjecanja. Međutim, Hrvojev odlazak iz showa nije jedina stvar koja je označila ovu epizodu. Doris je tijekom nominacija svojim riječima koje je uputila Bonaventuri šokirala mnoge. Više pogledajte u videu.

Koji izazovi dalje čekaju preostale kandidate? Ne propustite doznati u sljedećim uzbudljivim epizodama MasterChefa!

Ovo nismo očekivali... Zeleni poludjeli zbog Morisa! Jesu li s pravom tako reagirali? Više pogledajte OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju