„Drago mi je da je i dalje kod mene"

Dominik još jednom može odahnuti jer i dalje je njegovo mjesto u MasterChefu sigurno. Naime, Gaiji, koju mnogi smatraju njegovom najvećom konkurencijom, nije pošlo za rukom da žiri očara svojim kreativnim jelom, vlastitom interpretacijom blagdanske sarme.

Iako je imala tu opciju, Gaia za vrijeme izazova ipak nije okrenula pješčani sat, čime bi Dominiku oduzela šest minuta od kuhanja. „Mislim da bi me ta karma pojela, jer ne bi on imao svoje dvije ruke, nego šest od žirija i sve bi stigao. Drago mi je da nisam htjela biti zločesta. Opet bih tako postupila“, objasnila je Gaia.

Manuel je izrazio žaljenje što Gaia nije okrenula sat jer smatra da bi Dominiku trebalo tri minute da objasni žiriju što mu treba napraviti i time bi mu poremetila kuhanje i zaista ugrozila imunitet koji ima platinastom karticom. „Ja bih tu prednost itekako iskoristio, da malo začinimo stvar“, rekao je. Po završetku kuhanja Petar će zaključiti da Dominikovo jelo izgleda senzacionalno i da je malo vjerojatno da će ga Gaia moći ugroziti.

Gaia se u dvoboju preuzimanja platinaste kartice odlučila za tjesteninu od paprike u obliku mašne, s mljevenim mesom, paprikom i pancetom, a gore je bila pjenica od kupusa. Međutim, zbog nedovoljne količine kisele pjenice, njezinom jelu nedostajalo je svježine.

Dominik je prezentirao jelo na konfuzan način, otkrivši samo da se na tanjuru nalazi pašticada te zašto je jelo puno grudica i drugih naizgled grešaka. Ipak, njegovo je jelo bilo bolje od Gainog.

„Kod tebe je situacija da si napravio svjesno ili nesvjesno, možda od želje da napraviš bolje jelo od Gaije, jedno od svojih najboljih jela u MasterChefu“, rekao mu je Stjepan, dodavši da je imao jaku protivnicu koja ipak nije uspjela preuzeti platinastu karticu. „Drago mi je da je i dalje kod mene. Pokazao sam da mogu i želim“, komentirao je on.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju