Ovaj umak svojim skladom okusa podiže svako jelo na novu razinu kulinarskog užitka

Chef Mihelj vodi vas kroz tajne pripreme jednog od najpoznatijih francuskih umaka – béarnaise! Ovaj kremasti, bogati umak savršeno se slaže s mesom, ribom ili povrćem, a svojim skladom okusa podiže svako jelo na novu razinu kulinarskog užitka.

Kroz nekoliko jednostavnih koraka, chef Mario otkrit će vam kako pripremiti béarnaise umak koji osvaja svojim savršeno balansiranim okusima. Uz precizne savjete i tehnike, naučit ćete kako postići glatku teksturu i idealnu gustoću, osiguravajući da vaš béarnaise uvijek bude savršen dodatak vašim omiljenim jelima. Više saznajte u videu!

MasterChef, 2.12., nakon - 4 BORBA POVRATNIKA Ante Vukadin dobio šansu vratiti se u MasterChef! Hoće li je dobro iskoristiti?

MasterChef, 2.12., nakon - 3 NAPETO Izgleda da se klan Bičve počeo u potpunosti raspadati! Ivo vs. Bonaventura - na čijoj ste strani?