"Ovako kompleksne okuse odavno nisam probao"

Krunoslav Jarić ovoga je puta uspio spojiti odvažnu kombinaciju raznih okusa u izradi jela kojem je baza bio cappuccino te time stekao pravo na karticu imuniteta.

„Iskombinirati ajvar, linoladu, čili, svinjetinu, cappuccino i u tome uspjeti. Ovako kompleksne okuse odavno nisam probao“, komentirao je Stjepan, dok je dodatno istaknuo: „Počeo si nam servirati kompleksne okuse, jako dobro balansirane.“ Krunoslav nije skrivao zadovoljstvo: „Ponosan sam na sebe, ne znam što bih rekao, super je što sam ovoga puta imao najbolje jelo.“ Više pogledajte u videu koji se nalazi na početku članka!

 

Blizu trijumfa bila je i Endrina, čiji se tanjur temeljio na espumi s kavom, čokoladom i citrusnim notama. „Okusi funkcioniraju odlično. Lijepo si kavu kao element provela kroz espumu“, rekao joj je Mario. „Htjela sam izaći skroz izvan kutije i kombinirati nešto što nikad ne bih kombinirala, kavu i čokoladu s citrusnim notama“, objasnila je Endrina.

Damjan je također dobio pohvale za sklad okusa, dok se Antonija ponovno istaknula brojnošću i izvedbom komponenti. „Šest komponenti je brojka koju ciljam u svakom izazovu, želim dokazati žiriju da mogu napraviti više komponenti u bilo kojem vremenu“, objasnila je Antonija.

Sve novosti pogledajte na službenoj stranici MasterChefa!

Sve novosti MasterChefa pratite uz ponosnog sponzora Spar Hrvatska!

MasterChef, ep. 34 (2. dio), nakon GORAK OKUS Gnijezda na tanjuru baš i nisu po Stjepanovom ukusu: "Ovo nije dobro!" Što mislite o tome?

MasterChef nakon eliminacije: Elias Abou Haydar ELIAS NAPUSTIO SHOW Rekorder u stres testu nakon eliminacija! Evo što je za njega bila "prava katastrofa"!