Petra nije znala odgovor na pitanje o Magazinu, ali zato je Green day spasio!

Natjecateljica Petra Jurković kviz "Joker" napustila je s 500 eura. „I to je nešto, više od 0 u svakom slučaju“, rekla je Petra na kraju. Posljednje, 12. pitanje koje joj je osiguralo 500 eura, usrećilo ju je jer se radilo o bendu kojeg sluša - Green day. Odgovorila je točno i sa 100 skočila na 500 eura.

 

Američki bend Green day ima album čiji naziv u prijevodu znači:

glasova:

Najviše joj je poteškoća izazvalo treće pitanje, a kako do njega nije iskoristila ni jedan joker, odlučila je potrošiti čak dva jokera koja su joj pomogla da dođe do točnog odgovora: Johannes Kepler je postavio temeljne zakone gibanja planeta oko Sunca. Koliko je tih zakona? A) 3 B) 7 C) 10 D) 14 Točan odgovor bio je A) 3

S njom je u pratnji bio brat Hrvoje kojeg je pozvala u pomoć kad je na red došlo pitanje o pjevačicama grupe Magazin. „E Tonči, Tonči, previše si ih mijenjao“, komentirala je Petra, ali je zaključila da bi to mogao znati njezin brat. On joj je sugerirao da bi točan odgovor mogao biti A, ali i napomenuo da nije baš siguran. Međutim, budući da nije znala, prihvatila je Hrvojevu sugestiju „Ako ste netočno odgovorili čuvate nećaka tri dana, da Petra može malo na odmor“, rekao mu je Frano, a Petra dodala da to vrijedi malo više od tri dana. Koja od sljedećih pjevačica nije pjevala u grupi Magazin? A) Majda Šoletić B) Lidija Asanović C) Marija Kuzmić D) Ivana Kovač Petra je odgovorila netočno A. Točan odgovor na ovo pitanje skrivao se iza odgovora B.

 

Kvizaške minute ''Jokera'' ne propustite pogledati ni sutra na Novoj TV od 18 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju