Igor Mavrin se u slobodno vrijeme bavi sportom

Doktor znanosti, Igor Mavrin natjecatelj je koji u "Joker" dolazi iz Osijeka gdje radi kao profesor na Akademiji za umjetnost i kulturu. Doktorirao je ekonomiju, a specijalizirao menadžment u kulturi i umjetnosti, pa to i predaje. Zaljubljenik u prirodu i životinje, koji doma ima pet pasa i 11 mačaka. „Među hobijima su mi čitanje, odlasci na kulturna događanja, šetanje prirodom s psima i trčanje“, otkriva ovaj profesor koji se, kaže, najbolje snalazi u područjima povijesti, mitologije te povijesti umjetnosti.

Igor se u slobodno vrijeme bavi sportom. Tijekom ljetnih mjeseci rado pliva Dunavom, a u najboljim je danima, prisjeća se, istrčao maraton. TV kvizovi dio su njegovog života još od ranog djetinjstva. „Kvizovi su već 17 godina dio mojeg odraslog života te ne propuštam priliku za novi kvizaški izazov“, rekao je Igor koji će u „Jokeru“ dati svoj maksimum i pokušati ostvariti najbolji mogući rezultat.

Kako će ovaj profesor koji smatra da je svaka zapreka savladiva, proći u "Jokeru", ne propustite doznati od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju