Knjigovođa koji uživa u kuhanju nastupa u Jokeru

Filip Družinec natjecatelj je koji u Joker dolazi iz Krapine, po struci knjigovođa koji većinu svog vremena provodi, kako navodi, gledajući previše serija i čitajući.

''Jedan od hobija su mi pub kvizovi, i generalno nam dobro ide pa mi je uvijek zabavno spojiti ugodno s korisnim. Nisam ni blizu najjačeg igrača svog tima, on mi je u pratnji, ali imam interese u mnogim područjima, pa mislim da bi širina znanja mogla pokrpati manjak dubine. U mlađim danima sam organizirao jedan od prvih pub kvizova u Zagorju koji je imao kakvu takvu konstantu. Sada sam samo natjecatelj, pa zašto ne probati i u TV vodama'', otkrio je Filip razlog svoje prijave u kviz Joker istaknuvši kako mu je glavni cilj – ne osramotiti se.

Može li se ovaj pub kvizaš osramotiti?

glasova:

Od ostalih hobija Filip navodi i kuhanje: ''Uživam u kuhanju, ponajviše talijanske kuhinje. Također volim i jesti te isprobavati nove stvari po restoranima. Azijsku kuhinju obožavam, ali je jedna od rijetkih koja mi nikako ne leži kada sam ja kuhar, pa ju ponajviše konzumiram po restoranima.'', kazao je Filip i istaknuo kako se jako dobro snalazi u pitanjima koja se tiču gastronomije.
Kako će proći u Jokeru, ne propustite doznati od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju