Mihaela Mužek ima troje djece, nezaposlena je te ima problema sa zdravljem.

Njen najstariji sin ima zdravstvenih problema, s kralježnicom, te mu je odobreno da se školuje od kuće. Mlađi sin obolio je od PTSP-a radi jednog traumatičnog iskustva iz djetinjstva, a najmlađa kćerka Nika imala je mononukleozu i reumu. Za većinu bolesti koje imaju djeca, majka krivi prostor u kojem žive. Sve je puno vlage nemaju grijanje. U jednoj sobi spava kćerka Nika i srednji sin, majka Mihaela spava u kuhinji, a najstariji sin u maloj sobi. Prostor  je pun vlage, namještaj je dotrajao, stolarija je stara, a ulazna vrata se ne daju zaključati. Njihov dom ima problema sa strujnim instalacijama, zidovi su puni plijesni, vlage, neki dijelovi su obloženi stiroporom, a tijekom zime mogu ugrijati samo jednu prostoriju. Djeca spavaju na starim improviziranim krevetima, što je posebno neprimjereno za tinejdžera koji ima problema s kralježnicom. 

''Vlaga je posvuda, sve se slijeva niz zid. Osjećam se frustrirano, što djeci ne mogu omogućiti najbitnije.'' – iskrena je Mihalela. 

Ova obitelj puna je ljubavi i međusobno podrške, a ekipa emisije ''Dom iz snova'' napravit će sve od sebe da i ovoj obitelji vrati osmjeh na lice. Obitelj će na nekoliko dana morati napustiti svoj dom, no kada se vrate, iznenađenja neće nedostajati.