Regija bogate povijesti, prekrasne prirode i adrenalinskih ruta

Ove nedjelje Coolturist će odvesti gledatelje na uzbudljivo putovanje kroz Vukovarsko-srijemsku županiju, regiju bogate povijesti, prekrasne prirode i adrenalinskih ruta.

Prava mala avantura započet će u Vukovaru. Ekipa Coolturista posjetit će Muzej vučedolske kulture, otkriti fascinantnu povijest i saznati više o životu drevnih Vučedolaca. Nakon muzeja, zaputit će se na vožnju barkom do popularne plaže Ada te tamo uživati u prekrasnom krajoliku i opuštajućoj atmosferi.

Put će nastaviti u Iloku, a razgledat će i povijesne Iločke zidine. Ova impozantna utvrda odličan je izbor za nevjerojatne poglede na okolni krajolik, a nudi i uvid u bogatu povijest grada.

U Sotinu na izletištu Gondola, predivna domaćica, teta Luca, otvorit će vrata svoje kuhinje i otkriti kako se priprema jedno tradicionalno jelo - iločki ćevap.

Posljednja destinacija bit će Andrijaševci. Tko će se pokazati vještim u adrenalinskom parku i kako će izgledati plovidba Bosutom, nakon što ekipu Coolturista načelnik dočeka na brodici, ne propustite doznati u nedjelju, 4. kolovoza na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju