Ne propustite!

Novi nastavak 'Coolturista' gledatelje vodi po različitim turističkim biserima kontinentalnog dijela naše zemlje. Gledatelji će tako upoznati zanimljive planinarske staze mističnog Kleka, planine vještica, ali i mjesta s kojeg je krenula priča hrvatskog planinarskog saveza.

Osim Ogulina, ekipa emisije 'Coolturist' gledatelje vodi i do krajnjeg sjevera Hrvatske, neodoljivog zelenog Međimurja. Doživite jedini prestali funkcionalan mlin na Muri, prošećite labirint ljubavi ili provjerite zašto imaju najpopularniji i jedan od najljepših vinograda Hrvatske, kao i zašto im je gastro priča jedan od najjačih turističkih aduta.

Odmah do Međimurja je i jedan od najljepših baroknih gradova ovog dijela Europe, naš šarmantni Varaždin, a kako se njegovi stanovnici uvijek trude ići korak dalje kad je očaravanje turista u pitanju, 'Coolturist' doznaje što vas sve čeka za vrijeme vikend posjeta Varaždinu te zašto je zasluženo grad doživljaja i grad festivala.

Za pravu poslasticu za kraj epizode, ova omiljena putopisna emisija donosi priču o pizzi s termalnom vodom, jedinoj takvoj koja se kod nas može probati, ali i šire od granica Hrvatske.

Svakako budite uz Novu TV i 'Coolturist' i inspirirajte se za vaš idući izlet i turistički pothvat.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju