UFC 299 u Miami dovodi velike zvijezde...

Odbrojavanje do jubilarnog, 300. UFC-a je počelo, a od njega nas dijeli još samo jedna priredba. UFC 299 u Miami dovodi velike zvijezde, a kao glavnu borbu gledat ćemo revanš Seana O'Malleyja i Marlona Chita Vere, ovaj put za pojas bantama.


Na rasporedu je i okršaj veterana Dustina Poiriera protiv nadolazeće zvijezde lake kategorije Benoita Saint Denisa, a prije njih u oktogon će Kevin Holland i nova akvizicija Dane Whitea, Michael Venom Page, koji će se već na svom debiju u promociji pokušati ugurati u top 15 kategorije velter. Za zagrijavanje za taj obračun pobrinut će se čuvar topa 5 u velteru, bivši izazivač Gilbert Burns i Australac Jack Della Maddalena koji ima 16 pobjeda u nizu. Glavni program večeri otvorit će bivši prvak u bantamu Peter Yan protiv Kineza Songa Yadonga.


Prijenos događanja gledatelji mogu pratiti na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju, 10. ožujka s početkom u 4 sata, odnosno u odgođenom prijenosu istog dana na Novoj TV. Uredniku Vladi Bobanu u studiju će se pridružiti Zelg Galešić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju