Liga nacija na Novoj TV

Nakon pobjede nad Škotima na domaćem terenu, Vatreni u utorak, 15. listopada, u 4. kolu Lige nacija, gostuju u Poljskoj. Vatreni su s Poljacima igrali prošlog mjeseca u Osijeku, a tada je utakmicu prelomio i, slobodnim udarcem, tri boda našima donio Luka Modrić. Sada love nova tri boda kojima bi zacementirali drugo mjesto u skupini.

Prijenos utakmice Liga nacija: Poljska - Hrvatska pratite na portalu gol.hr.

Prijenos utakmice Poljska-Hrvatska moći će se pratiti od 20 sati na Novoj TV i portalu gol.hr, uz mnoštvo zanimljivog sadržaja u studijskoj emisiji prije i nakon same utakmice. Voditelj Saša Lugonjić ugostit će stalne stručne komentatore Roberta Jarnija i Aljošu Vojnovića. Utakmicu će iz Varšave komentirati Marko Šepat, a za izjave igrača prije i nakon utakmice bit će zadužen Ivan Forjan.

„Hrvatska je prije mjesec dana bila dominantna u dvoboju s Poljskom u Osijeku, neutralizirala je Poljake i pokazala se kao bolja reprezentacija. Naravno, Poljaci sada igraju doma, uz podršku svojih navijača, no teško da se u mjesec dana nešto promijenilo – Hrvatska je bila i ostala bolja i kvalitetnija reprezentacija. Ono što nas dodatno može puniti optimizmom je i činjenica da su naši igrači u boljoj situaciji nego u rujnu“, prokomentirao je Saša Lugonjić i dodao: „Uz uobičajene analize u uoči i nakon utakmice, u sklopu studijske emisije vidjet ćemo i novi kreativni uradak Stipe Antonijevića i Vlade Bobana, njihovo specifično predstavljanje naših protivnika kojim redovito oduševljavaju gledatelje. Ne sumnjam da će nam na vrlo kreativan i zanimljiv način predstaviti i Poljsku.“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju