Zlatni dvori

Domaća produkcija

Petra Kraljev

Nera Vidić

Ljepotica koja je po podrijetlu i razmišljanjima vrlo nalik Petru (bogata obitelj, odlučnost da uspije), s jednom bitnom razlikom – Nera je po prirodi manipulativna i ne preza ni pred čim, Fedorova razmažena kći jedinica koja je navikla dobivati sve što želi.

Iako pokušava uspjeti kao pjevačica, nju zapravo ne zanima glazba kao glazba, već lifestyle magazini, špice, priče o njoj u frizerajima. Nera je ono što se popularno naziva socialite – ljudi koji su stalno prisutni u medijima, ali ne bave se ničim konkretnim. Ulaz u celebrity svijet omogućio joj je, kao i sve, tata Fedor, koji joj je prije nekoliko godina sredio angažman na televiziji.  Ona i Petar upoznali su se na jednom tulumu i iz Petrovog šaljivog upucavanja rođena je ideja da Nera postane pjevačica, a on njen menadžer/producent.

Otkako je upoznala Petra, Nera ima samo jedan san: da ona bude njegova Beyonce, a on njen Jay-Z. Nera voli Petra, ali njena je ljubav egocentrična: on je samo dio njene savršene slike o samoj sebi.  Kada se Ana pojavi u Petrovom životu, Nera će biti bijesna što Petar poklanja pažnju nekom drugom.  Nera će se za svoje ciljeve boriti svim mogućim sredstvima: suzama po narudžbi (s kojima upravlja ocem i Petrom), drskošću, ponižavanjem onih za koje misli da joj nisu u rangu, smišljanjem plotova i manipulacija.

X