Zlatni dvori

Domaća produkcija

Darko Milas

Antun Galović

Antun Galović je prilično smušen, naivan, ali topao otac, upravlja očevim imanjem na kojem u zadnje vrijeme, zbog njegovih naivnih poslovnih izleta u "nepoznato", on i njegova obitelj - kćer i Antunov otac - teško žive.

Samohran je roditelj vlastitim izborom, imao je prilike Ani dati pomajku. Ali nije htio zbog otvorene rane iz prošlosti, Vesne. Nakon što je Vesna, Anina majka, otišla u svijet graditi karijeru, Antun je prekrižio, odbio ikakvu mogućnost da joj se on i mala Ana pridruže. Ogorčenje Vesnom je obilježilo njegov život, iako Ani nikad nije ružno pričao o njoj. Ali je odustao od žena općenito i okrenuo se Ani i pružio joj najbolje što može/zna.

Kada se Ana počne aktivno baviti pjevanjem, Antun će biti suočen sa svojim najgorim strahom - mogućnošću da će Ana, kao i njezina majka zbog glazbe napustiti njega i svoje rodno selo. Tako će Antun uz velike financijske poteškoće biti prisiljen ponovno se suočiti sa svojom traumatičnom prošlošću i istinom o Aninoj majci, ženi koju je obožavao, a koja ga je, iz njegove perspektive, ostavila.

X