Uživali su u suradnji

Na setu hit serije Nove TV ''U dobru i zlu'' snimljen je spot za naslovnu pjesmu koju izvodi miljenik nacije, Petar Grašo, a u glavnim ulogama spota pojavljuju se i zvijezde serije – Filip Juričić, Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac. Ovaj poseban trenutak spojio je moćnu glazbu s dramatičnom pričom serije, oduševivši i glumce i svu prisutnu ekipu na setu, a njezin emotivan naboj i snaga vjerno odražavaju srž serije. Grašina izvedba stvara savršen zvučni okvir koji dodatno pojačava napetost i intenzitet priče, koja od prve emitirane epizode čvrsto drži gledatelje prikovanima uz ekrane.

Tijekom snimanja spota vladala je izuzetno opuštena, ali istovremeno kreativna i energična atmosfera. Glumci Filip Juričić, Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac, koji tumače glavne uloge u seriji, uživali su u suradnji s Petrom Grašom, a njihove pohvale na njegov račun nisu izostale. "Raditi s Petrom bilo je jedno jako lijepo iskustvo. Njegova glazba sjajno prožima emocije koje mi, kao glumci, pokušavamo prenijeti na ekran," rekao je Filip Juričić, dodajući kako je Grašina interpretacija pjesme dodatno obogatila atmosferu i povezanost likova, stvarajući tako intimniji doživljaj za gledatelje.

Osim što su se sjajno zabavljali, glumci su dali svoj pečat tijekom snimanja spota, donoseći svoj entuzijazam i šarm pred kamere. Smijeh, šale i dobra atmosfera vladali su tijekom cijelog snimanja. Kako je to sve izgledalo te što su oni, kao i Petar Grašo otkrili novinarki, ne propustite doznati u današnjem izdanju IN magazina!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju