Nova dramska serija ''U dobru i zlu'' uskoro na Novoj TV!

Glumica Ksenija Pajić najavljuje novu seriju ''U dobru i zlu'', punu obiteljskih i poslovnih drama, dobro razrađenih likova i zanimljive radnje zbog koje će gledatelji jedva čekati nove epizode. Njezin lik Divna Srića majka je glavnog junaka Veljka koja se postavlja vrlo zaštitnički prema sinu i unucima, a sa snahom se "snalazi".

Inteligentna je i oštroumna te zna biti brižna i topla, ali i racionalna i hladna kada zatreba. Glumici je Divna lijepi glumački izazov, a priznaje da ne pronalazi poveznice s njom u privatnom životu.

Pogledajte atmosferu sa seta:

 


Nova TV uskoro donosi priču inspiriranu istinitim događajem, priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Veljko Srića, kojeg u seriji utjelovljuje glumac Filip Juričić, je čovjek kojeg svi vole. Uspješan poduzetnik, voljeni suprug i otac troje djece, vodi život iz snova. No, iza te naizgled savršene fasade krije se šokantna tajna – paralelni život i druga obitelj u Sarajevu. Veljko je čuvao tajnu 25 godina, no kada sazna da mu je ostalo svega dva mjeseca života, odlučuje se suočiti s istinom i okupiti obje obitelji pod jednim krovom. Njegovo priznanje pokrenut će lavinu emocija, sukoba i nepredvidivih događaja.

Koji se glumac najviše veseli svojoj ulozi i što misle o svojim likovima saznajte više OVDJE.

Serija ''U dobru i zlu'' koja, kako kaže Ksenija Pajić, ima veliki potencijal prikovati gledatelje za ekrane, uskoro u programu Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju