Odgovorite nam na anketu

Žarko Radić hrvatski je kazališni glumac koji iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru. Ostvario se i kao televizijski glumac, a publiku je osvojio u nizu serija poput "Kud puklo da puklo" i "Na granici". 

Najprepoznatiji je svakako kao Stanislav u seriji "Kumovi", a odnedavno ga gledamo i kao Ljudevita u "U dobru i zlu". U obje je uloge Radić zadržao svoj prepoznatljivi stil, ali se likovi itekako razlikuju. 

Stanislav je uspješni povratnik iz Kanade koji se vratio u svoj rodni kraj i odlučio unijeti neke novitete. Mještani su to prepoznali pa je postao i načelnik Zaglava. Stanislav se sada mora više fokusirati na privatni život u kojem su teške istine isplivale na vidjelo.

S druge strane, Ljudevit živi nešto smireniji život. Uglađeni je gospodin kojem je supruga u domu za starije i nemoćne, a on od tada uporno iskazuje svoju simpatiju prema Divni. Ona uživa u njegovu društvu, no jasno je postavila granice pa možemo samo nagađati do kada će Ljubo ustrajati na produbljivanju njihova odnosa. 

  U dobru i zlu, 17.10. - 4 U DOBRU I ZLU U dobru i zlu: Umjesto da su joj osvjetlili obraz dogodilo se nešto neočekivano

Seriju "U dobru i zlu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju