Koja je vama draža?

Martina Stjepanović Meter poznata je hrvatska kazališna i televizijska glumica. Iza nje su brojne uloge u domaćim serijama, a veću je popularnost dobila ulogom tajnice Goge Biškup u seriji "Čista ljubav"

Nakon toga, gledali smo je u poznatim serijama poput "Kud puklo da puklo", "Na granici", "Dar mar" i "Drugo ime ljubavi". Ove se godine ponovno pojavila na malim ekranima u ulozi Zrinke Oreb u novoj uspješnici "U dobru i zlu"

Martina je kroz ove serije utjelovila brojne likove različitih profila i karaktera, a u svakoj je pokazala svoju zavidnu glumačku sposobnost. Publici je, ova atraktivna i šarmatna glumica, posebno prirasla srcu u ulozi liječnice Jelene u seriji "Drugo ime ljubavi": To je bila prva serija u kojoj je igrala povučeniju ženu koja je vrlo staložena i sigurna te oslonac svojom bližnjima. 

Danas je gledamo u ulozi Zrinke koja je njezin kontrast. Zrinka je  svadljiva i ne boji se reći svakome ono što misli. Voli popiti čašicu dobrog vina ili nečeg jačeg i poprilično je nezadovoljna svojim životom. 

Od serije "Drugo ime ljubavi" do serije "U dobru i zlu" nije prošlo puno vremena, a nas zanima u kojoj vam je ulozi Martina draža. 

Sviđa li vam se više povučena Jelena ili samoživa Zrinka? Koja joj uloga bolje stoji? Odgovorite nam u anketi: 

 

 

Seriju "U dobru i zlu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju