Pregled najpoznatiji uloga Momčila Otaševića

Momčilo Otašević od 2012. postao je jedan od najpoznatijih glumaca na hrvatskoj glumačkoj sceni. Od tada broji više od 10 uloga u serijama, što u glavnoj što u sporednoj ulozi. Momčilo je podrijetlom iz Crne Gore, a upravo svojim šarmatnim naglaskom osvaja srca hrvatske publike. 

Uglavnom je glumio pozitivca, a nedavno je dobio priliku da se u seriji "U dobru i zlu" okuša u drugačijoj ulozi. 

Od svih smo njegovih uloga izdvojili one najpoznatije, a vi nam u anketi pokažite koja mu je najbolje pristajala. 

Zora dubrovačka (2013.) - Filip Marković 

Utjelovio je mladog liječnika, a na setu je upoznao i svoju bivšu suprugu Jelenu Perčin.

Kud puklo da puklo (2014.) - Damir Gavran

Katarinin zgodni suprug i sin Zdenke i Mile. Duhovit je, zabavan i veliki ljubitelj prirode. Sportski je tip koji uživa u životu na selu.

Čista ljubav (2016.) - Ranko Novak

Poduzetnik, lokalni moćnik i vlasnik casina, trkališta i budući vlasnik raskošnog resorta. Legalnim poslovima skriva pravi izvor zarade - kriminal.

Na granici (2018.) - Krešo Butigan

Mladi automehaničar koji radi za Zorku - glavu lokalne mafije. Upravo je to razlog za česte svađe s njegovim ocem policajcem. Dugo je bio zaljubljen u Petru, Zorkinu unuku, ali je ipak svoju sreću pronašao u naručju druge.

Drugo ime ljubavi (2019.) - Saša Krpan

Po zanimanju je pilot, nekada perspektivni sportaš. Nakon roditeljske rastave prisiljen je živjeti s ocem u teškom, gotovo nepodnošljivom odnosu, kojem ne pomažu očeve nove supruge i djeca koju u narednim godinama otac dobiva.

Dar mar (2021.) - Nino Zečić

Duhoviti, ali zbunjen policajac zajedno sa svojim jednojajčanim blizancem Dinom. 

Kumovi (2022.) - Janko Gotovac

Zgodan, srčan, neposredan tip koji hrabrošću i šarmom privlači žene. Janko je naučen na dobar život i iskustvo mu je pokazalo da se ni za što ne mora puno truditi. Obiteljske veze i reputacija donijeli su mu dobro školovanje, zanimljive prijatelje, luksuz i općenito lagodan život.

U dobru i zlu (2024.) - Zvonimir Crnogorac Crni 

Generalno mišljenje o njemu, kako unutar podzemlja, kao i poslovnog svijeta je - s Crnim je najbolje ne imati posla. Svi znaju da njegove prijetnje nisu isprazne. Crni ne preza ni pred čim.

 

 

Seriju "U dobru i zlu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju