Nema odmora za Filipa!

Filip Detelić nam je u izazovu nastavljanja rečenica opisao kako izgleda njegov glumački proces, otkrio koju ulogu priželjkuje u karijeri i koja mu je dosad najviše prirasla srcu, a osvrnuo se i na svoj voditeljski angažman u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Filipa ćemo uskoro ponovo imati prilike gledati na Novoj TV, ovog puta u ulozi Tome u novoj dramskoj seriji ''U dobru i zlu''.

Koji se glumac najviše veseli svojoj ulozi i što misle o svojim likovima saznajte više OVDJE.

Nova TV uskoro donosi priču inspiriranu istinitim događajem, priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Veljko Srića, kojeg u seriji utjelovljuje glumac Filip Juričić, je čovjek kojeg svi vole. Uspješan poduzetnik, voljeni suprug i otac troje djece, vodi život iz snova. No, iza te naizgled savršene fasade krije se šokantna tajna – paralelni život i druga obitelj u Sarajevu. Veljko je čuvao tajnu 25 godina, no kada sazna da mu je ostalo svega dva mjeseca života, odlučuje se suočiti s istinom i okupiti obje obitelji pod jednim krovom. Njegovo priznanje pokrenut će lavinu emocija, sukoba i nepredvidivih događaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju