Pratili smo ju i u seriji "Tuđi život"

Gledaj na NOVA PLUS

Poznata turska glumica Ahu Yağtu prije desetak je dana proslavila 44. rođendan. No, za nju su godine doista samo broj – iako voli osobnu njegu, što potvrđuje i njezin mladolik izgled, smatra da je za istinsku ljepotu potrebna i ljepota misli.

 

Ahu Yağtu u seriji "Snaga obitelji" utjelovljuje Suzan Manjasli, 34-godišnju njegovanu i privlačnu ženu. U prvim epizodama upoznali smo ju kao suprugu Kenana (Murat Onuk) i majku kći Harike (Gözde Türker), ali i ljubavnicu Akifa Atakula (Celil Nalcakan). Upravo zbog njihove afere četvero je braće ostalo bez roditelja.

Međutim, događaji koji su uslijedili odveli su radnju u potpuno neočekivanom smjeru. Ispostavilo se da je jedno od braće, Omer, zapravo Suzanin davno ostavljeni i izgubljeni sin. I dok je njihov odnos još daleko od onoga majke i sina, nema sumnje da Suzan sve više i više gaji majčinsku ljubav prema Omeru.

 

Osim u ovoj, talentirana Ahu Yağtu pojavila se i u seriji "Tuđi život" (Paramparça, 2014.) u ulozi bogate odvjetnice Džandan.

  

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju