Koja mu uloga bolje pristaje?

Poznatog turskog glumca Kaana Çakıra hrvatska publika, nakon serije ''Melek'' ima prilike gledati kao Ahmeta Jilmaza u seriji ''Snaga obitelji'' koja se prikazuje na Novoj TV.

Glumom se Kaan bavi još od rane dobi kada je glumio u školskim predstavama, a tijekom godina je u televizijskim serijama život udahnuo raznolikoj paleti likova. Osim u serijama, zapažene uloge ostvario je i u turskim filmovima i na kazališnim daskama.

U obje serije ima ulogu zlikovca što je totalna suprotnost njegovoj osobnosti. Samo pogled na njegov Instagram profil dovoljan je za donijeti taj zaključak:

 

 

No, izgleda kako njegov stvarni karakter ne prodire na setu. Uloge zlikovaca sjajno mu leže, a koja mu od dvije spomenute, po vašem mišljenju bolje pristaje, odgovorite nam u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 AHMET JILMAZ

Ahmet se pojavljuje sa svojom djecom i nenajavljen upada u kuću svoje majke i živote mnogih. Dok njegova djeca stvaraju noćnu moru Omeru i njegovim sestrama, teta Sevgi otkriva mu da su on i Omer povezaniji nego šo su mogli slutiti.

ALPAY YILDIRIMI

Iako je Melekina i Alpajeva priča počela iz ljubavi, zasigurno nije tako završila. Alpaj napušta teško bolesnu Melek i traži skrbništvo nad njihovom djecom. Postao je čovjek koji čini sve samo kako bi došao do novca i materijalnog bogatstva, pa i žrtvuje svoju djecu.

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju