Svoj mišljenje izrazite u anketi!

Gledaj na NOVA PLUS

Epizode serije "Snaga obitelji" proteklog su tjedna bile prepune napetosti i neočekivanih obrata. Jedna od takvih situacija, između ostaloga, bila je i Kadirova nesreća na Mazlumovom motociklu.

Naime, Kan je na USB uređaju koji mu je Omer posudio, među zadatcima iz matematike, pronašao videozapis u kojem se Akif sukobljava s Velijem i baca ga s gradilišta, nakon čega je on preminuo. Taj je USB uređaj zapravo Erhanov, a Kadir ga je pronašao u taksiju u kojem ga je vozio kad je Erhan u sukobu s Akifom ozlijeđen.

Tako je Kan odlučio pozvati Kadira i pokazati mu istinu o očevoj smrti. Kadir, shrvan i u nevjerici, odmah odlazi obračunati se s Akifom. Nespremnog Akifa napadne s leđa i obori ga na zemlju pa mu zaprijeti da će videozapis predati policiji. U tom trenutku za njim dolazi Kan, zabrinut zbog Kadirovih namjera te pronalazi ranjenog Akifa. Njih dvojica zajedno kreću u potjeru za Kadirom ne bi li ga spriječili da dođe do policijske postaje.

Za to vrijeme, Melisa i Susen vraćaju se od Omera, no spletom okolnosti Susen povrijedi ruku i ne može dalje voziti. Melisa ponudi da će ona voziti, iako nema vozačku dozvolu. Sve teče glatko, dok iz suprotnog smjera ne naleti motociklist i zabije se u Susenin automobil. Melisa je šokirana činjenicom da je skrivila prometnu nesreću, a kada shvati da je unesrećena osoba zapravo Kadir čitav joj se svijet sruši.

Iako je Akif sve odlučio zataškati te zaprijetio da svi ti događaji moraju ostati između njega, Nebahat, Kana, Melise i Susen, svatko se od njih drugačije nosi s istinom.

Što vi mislite – tko je pravi krivac za nesreću? Kan, jer je pokazao videozapis Kadiru, Akif, jer je htio uhvatiti Kadira i presijeći mu put, Melisa, koja je došla iz suprotnog smjera ili sam Kadir, jer je neoprezno vozio u već lošem psihičkom stanju zbog novog saznanja bolne istine? Svoj odabir podijelite u anketi!

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju