Dramska fantastična serija "Roswell, New Mexico" od utorka, 5. rujna, na Novoj TV

Nova TV od utorka, 5. rujna, na male ekrane donosi hit seriju "Roswell, Novi Meksiko", napetu priču gdje se prošlost, ljubav i nadnaravno isprepliću. Zaronite u svijet Liz Ortecho, koja nakon dugih deset godina ponovno zakoračuje u srce svog rodnog grada, suočena s bolnim sjećanjima i novim šokantim saznanjima. Dok se vraća dobro poznatim licima, brzo shvaća da u Roswellu nije sve kako se čini te u njemu čuči mračna tajna koja se ne uklapa u idilu koju Liz ima u sjećanju.

U srcu pustinjskog krajolika, tamo gdje mitovi postaju stvarnost, smješten je grad Roswell - epicentar za one koji tragaju za dokazima izvan ovog svijeta. Biokemičarka Liz Ortecho napustila je Roswell u Novom Meksiku prije 10 godina, nakon smrti svoje voljene starije sestre Rose. No, zbog bolesti oca, ona se protivno svojoj volji vraća u rodni grad. Dok se ponovno povezuje sa svojom prošlošću, Liz se susreće s Maxom Evansom, tajanstvenim policajcem čije bi duboko skrivene tajne napokon mogle biti otkrivene. Njihova kemija je nevjerojatna.

No, Liz saznaje šokantnu istinu: Max je vanzemaljac koji je cijeli svoj život skrivao svoje nadnaravne sposobnosti, zajedno sa svojom sestrom Isobel i njihovim prijateljem Michaelom Guerinom. Njihova stara privlačnost i nova saznanja dovode ih do ponovnog zaljubljivanja, iako su suočeni s brojnim izazovima, uključujući tajnu koju moraju čuvati. U međuvremenu, dugogodišnja vladina zavjera predvođena narednikom Jesseom Manesom, zajedno s politikom straha i mržnje koja se širi u Roswellu, prijeti da će razotkriti Maxa i njegovu obitelj. „Roswell, Novi Meksiko“ serija je koja spaja napetost, romantiku i fantastične elemente u priču koja istražuje što znači biti izvanredan u naizgled normalnom svijetu. Riječ je o modernoj adaptaciji istoimenog romana Melinde Metz iz 1998. godine. Ne propustite spoj intrige, misterija i emotivnih trenutaka od 6. rujna na Novoj TV!

O glumcima:

Jeanine Mason (Liz Ortecho)

Jeanine Mason u ulozi Liz glavna je junakinja serije. Ona je biokemičarka koja se vraća u svoj rodni grad Roswell i otkriva veliku tajnu. Njezin bivši dečko Max je zapravo vanzemaljac. Liz je hrabra i odlučna osoba, koja se suočava s brojnim izazovima kako bi zaštitila svoju obitelj i grad.

Jeanine Mason je glumica i plesačica rođena i odrasla na Floridi. Nakon što je pobjedila u petoj sezoni showa ‘So You Think You Can Dance’ i stekla titulu omiljene plesačice Amerike, započela je svoju glumačku karijeru. Početkom 2018 godine pojavila se u seriji ‘Uvod u Anatomiju’ kao nova kirurška praktikantica Sam Bello. Neki od njezinih televizijskih nastupa uključuju Of Kings and Prophets, Minds, NCIS: LA, CSI, Major Crimes, Big Time Rush, The Secret Life of the American Teenager i Hollywood Heights.

Nathan Parsons (Max Evans)

Nathan Parsons u seriji glumi policajca Maxa koji je skrivao svoju pravu prirodu veći dio života. On je zaljubljen u Liz još od srednje škole i koristi svoje vanzemaljske moći kako bi je zaštitio. Max je odan i zaštitnički nastrojen.

Parsonsovi televizijski nastupi uključuju ulogu u seriji True Blood, te uloge u serijama The Originals, Once Upon a Time i Bunheads. Parsons je bio član ‘Boom Kat Dance Theatre’, neprofitne plesne kompanije sa sjedištem u Santa Monici u Kaliforniji.

Lily Cowels (Isobel Evans-Bracken)

Lily Cowles u seriji je utjelovila Isobel Evans, gracioznu i suzdržanu vanzemaljku koja se trudi sačuvati svoje lice od javnosti. Ona je sofisticirana i elegantna, ali nosi težak teret svojih vanzemaljskih sposobnosti i prošlosti. Njezina emocionalna borba često je prisutna u seriji.

Lily Cowles je odrasla uz skupinu veselih umjetnika. Njezin put glumice počeo je u kazalištima, vijugao je kroz dokumentarne filmove te se zaustavio na serijama i filmovima. Imala je povremene uloge u seriji Braindead iz 2016. godine, a neki od filmova u kojima se pojavila su Dixieland” i True Story.

Michael Vlamis (Michael Guerin)

Michael Vlamis glumi problematičnog, ali genijalnog vanzemalja Michaela kojeg pokreće želja da pobjegne s ovog planeta i vrati se tamo odakle dolazi.

Michael Vlamis je glumac iz Chicaga. Glumio je u serijama New Girl i Simi Valley, koja je bila nominirana za najbolju dramu na dodjeli za Streamy Awards 2018. godine. Vlamis je producirao i glumio u filmu MemE! True Hollywood Story, koji je osvojio nagradu na Tribeca Filmskom festivalu 2016. Njegov dugometražni film, 5 Years Apart, koji je producirao i u kojemu je glumio zajedno s Chloe Bennett, premijerno se prikazao 2019. godine.

Tyler Blackburn (Alex Maines)

Alex je bivši vojni pilot koji se vraća u Roswell I pronalazi neočekivanu ljubav, a često vodi borbu s vlastitim traumama i identitetom.

Tyler Blackburn najpoznatiji je po ulozi Caleba Riversa u tinejdžerskoj dramskoj seriji Slatke male lažljivice. Nakon uspjeha serije, Blackburn je dobio značajne uloge i nastavio graditi svoju karijeru te je imao glavnu ulogu u seriji Ravenswood. Pored glume, Blackburn se također bavi glazbom. Objavio je nekoliko pjesama i tako pokazao kreativnu stranu izvan glumačkog sveta.

Uzbudljive minute serije "Roswell, New Mexico" ne propustite pratiti od utorka, 5. rujna, na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju