Principe

Serija

Álex González

Javier Morey

Njegova racionalnost, ozbiljnost i diskretnost bile su dovoljne da Tajna služba (CNI) pošalje Javiera Moreya unatoč njegovoj mladosti.

Bio je infiltriran u mnogim gradskim bandama, a sad su ga poslali u Ceutu da bi istražio metode novačenja i izvore financiranja u radikalnim islamističkim skupinama u ovome području te sumnju da im možda pomaže netko iz policijske postaje u El Príncipeu.
Sa svojom zadivljujućom sposobnosti promatranja i improvizacije, Morey je naviknuo biti oprezan i dražestan, uvjerljiv i manipulativan, ovisno o situaciji. No život će mu se preokrenuti nakon što upozna Fátimu.

Álex González rođen je 1980. godine u Madridu, a puno mu je ime Augusto Alejandro José González. Započeo je karijeru ulogama u televizijskim serijama kao što je 'Un paso adelante'. Prvu je ulogu u na filmskom platnu ostvario 2005. godine u filmu 'Segundo asalto', za što je bio nominiran za Goyu, najznačajniju nagradu u španjolskoj kinematografiji. Glumio je i u holivudskom blockbusteru 'X-Men: Prva generacija', kao i u filmu 'Alacrán enamorado' uz Javiera Bardema.

X