Pravednik (Justified)

Serija

Nick Searcy

Art Mullen

Rylanov prvi nadređeni koji predvodi šerifov ured u Lexingtonu. Često je sarkastičan i trudi se kontrolirati, ili barem ublažiti Rylanove impulzivne odluke.

Nick Searcy neprestano je prisutan na televiziji i filmu već gotovo 20 godina. Glumio je u neovisnim filmovima, kao i u velikim hitovima poznatih producentskih kuća, među kojima su Mrtva djevojka, American Crime, Odbjegla porota, Brodolom života, Odjednom predsjednik i Pohane zelene rajčice.

Na televiziji je zapažene uloge ostvario kao dio stalne ekipe u serijama Sedam dana, American Gothic, Od Zemlje do Mjeseca, Rodney i u posljednjoj sezoni CW-jeve dramske serije Laka zarada. Searcy je gostovao u mnogim serijama, poput U tuđoj koži, Zapadno krilo, Bostonsko pravo, CSI, CSI Miami, NCIS i mnogim drugima. Ljubitelje horora šokirao je u igranim filmovima Deadly End, Timber Falls i Cold Storage.

Posljednjih godina glumio je s Katherine Heigl i Gerardom Butlerom u igranom filmu u produkciji Sony Picturesa Gola istina, u neovisnoj drami Blood Done Sign My Name, kao i u novom Disneyjevu uratku s Miley Cyrus, Posljednja pjesma. Oba filma na tržište dolaze 2010. g.

X