Najbolje godine

Domaća produkcija

Janko Popović Volarić

Ranko Hajduk

Ranko je sposoban i odgovoran muškarac, koji može biti primjer ostalima. Voli jednostavnost i život potpuno usklađen s prirodom. Ne laže i ne obećava ono što ne može ispuniti. I kada malo govori, uvijek mnogo kaže.

Duhovit je i zabavan, a njegove teme za razgovor i način na koji komunicira temelj su karizme kojom zrači. Konji su njegov život i strast. Od malena je morao raditi tako da za školu nije imao ni vremena ni interesa. Opušten je i gotovo ga je nemoguće izbaciti iz takta. Sa svojom zaručnicom Zrinkom u vezi je od mladosti, voli je i vjeruje da će s njom biti zauvijek sretan. Lorene se sjeća kao djevojčice koja je povremeno dolazila i prkosila.

O glumcu:
Janko je rođen 1980.godine u Zagrebu.  Široj publici je poznat po naslovnoj ulozi u seriji 'Ponos Ratkayevih'. Janko je glumio i u serijama 'Obični ljudi', 'Balkan Inc.',te 'Kazalište u kući'. Ima sina i voli igrati košarku. Nakon napornog glumačkom tempa Janko se odlučio vratiti studiju glume na Zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. U HNK-u u Varaždinu glumio je u povijesnoj drami  Vladimira Stojsavljevića, a redatelj Romano Bogdan dodijelio mu je ulogu Petra Zrinskog, mlađeg brata prvog hrvatskog bana Nikole Zrinskog. Bio je u braku s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom.

X