Najbolje godine

Domaća produkcija

Enes Vejzović

Antun Elezović - Tuna

Zgodan, šarmantan seoski 'šerif' Tuna je saborski zastupnik. Oženio je djevojku iz najbogatije obitelji u selu te željan moći i statusa započeo političku karijeru.

Tuna je čovjek koji je snalažljiv, duhovit i samouvjeren te voli biti u centru pažnje. Koristeći bogatstvo i veze obitelji svoje supruge Lucije, postao je zastupnik u Saboru. Predstavlja se kao čovjek iz naroda koji čvrsto poštuje tradicionalne vrijednosti, ali njegovi interesi ipak su na prvom mjestu. Suprugu je počeo varati vrlo brzo nakon vjenčanja, njegov nemirni duh ne može bez neprestanog osvajanja i dokazivanja. Vlasnik je hipodroma i svakog trećeg lokala u Rudinama. Nije posebno zainteresiran za konje, osim kada pobjeđuju u utrkama. Jedino na što je slab je njegova kćerka Marta.


O glumcu:
Enes je rođen 16.06.1977., a 1998. godine je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
Glumio je u mnogobrojnim filmovima 'Nebo stateliti' redatelja Lukasa Nole, zatim film 'Prezimiti u Riju',  'Pušča Bistra' redatelja Filip Šovagovića i 'Pjevate nešto ljubavno', 'Snivaj, zlato moje'. Glumio je i u filmu hrvatsko-bosanske produkcije 'Živi i mrtvi' redatelja Kristijana Milića. Enes je ostvario i manju ulogu u filmu američke produkcije redatelja Stevea Boyuma 'La Femme Musketeer'. U njegov televizijski opus spadaju uloge u serijama 'Kazalište u kući', 'Luda kuća', 'Sve će biti dobro', 'Zakon'. U kazališni opus spadaju predstave Cabaret, Pedro Calderon de la Barca 'Život je san', Moliere 'Umišljeni bolesnik'.

X