Lorena (Katarina Radivojević) je izgubila dijete, a i njen je život u opasnosti. U bolnici je u Osijeku, istoj gdje leži nesvjesna Ruža na aparatima. S Lorenom su Ranko (Janko Popović Volarić) i Andrija (Duško Valentić). Ružu i Lorenu diskretno posjećuje tajanstvena žena.

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV
Stanje Lorene je loše, morat će u Zagreb – fizički je u redu, ali čini se da se iz nekog razloga ne želi probuditi. U Dragošju, Damir (Janko Rakoš) – na inzistiranje Suzane (Ksenija Pajić) - počinje istragu o uspavanim konjima. Suzana bi zapravo htjela uspostaviti dobre odnose s Tunom (Enes Vejzović). Lale (Ljubomir Kerekeš) žali zbog događaja na hipodromu, jer u situaciji kad je Lorena u opasnosti ne može dalje nagovarati Andriju na crkveno vjenčanje. Sebo (Hrvoje Horvat) umiruje Zvjezdanu (Svjetlana Matić) koja postaje uplašena za vlastito dijete i odlučuje ne izlagati se nikakvim opasnostima.

Korana (Petra Civarić) razumije kako je Sebi teško. Đuka (Velimir Čokljat) se pokušava približiti Suzani preko blizanki, ali mu ne ide. Lorena se ne može probuditi, šalju je u Zagreb na dodatne pretrage. Andrija odlazi s njom, Ranko ide za njim. Dolaze u Zagreb i traže pomoć Majde (Leona Paraminski) oko smještaja. Zvjezdana se boji zbog Loreninog gubitka djeteta pa zahtijeva da ju se nosi stepenicama. Damir i Dražen nastavljaju istragu i sumnjiče Tunu na što Suzana skroz poludi i zahtjeva od Damira da prekine istragu. Medicinska sestra otkriva da je Lorenu posjetila tajanstvena žena.