Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Sluđeni Tomo ne uspijeva uhvatiti Luku, ali zato demolira Lidijin auto. Gabi ostavlja i Tomu i Luku. Penave su zgroženi, a očajni Tomo završava izbačen iz vlastite kuće. Seli se u župni dvor gdje zatiče Zorku i od šoka se onesvijesti.


Lidija je očajna, jer je izgubila priliku za biznis. Ljuta na sve, odlučuje se vratiti doma. Daje Juri ultimatum - ili ona ili Penave.

Petra organizira šverc, ali je dočeka hladan tuš kada sazna da Vinka ne šverca obične suvenire, već arheološke nalaze iz Bosne. Ipak se odlučuje na akciju. Dok Andrija u šumi baca dimne bombe, glumeći požar, Petra uspješno izvede akciju, ali i postane svjesna da se pretvara u Zorku.

U lokalu se odvija natjecanje u pikadu u kojem Domagoj i Mirela rasturaju, na Antino nezadovoljstvo. Turnir prekida poziv za požar pa vatrogasci jure u šumu, a prati ih nadmeni Domagoj. Sve završi sukobom Ante i Domagoja, koji se potuku.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju