Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Zorka odbija ići u dom. Marko joj zaprijeti da će joj za inat zavesti Petru i tako spriječiti brak Petre i Kreše. Tomo je skeptičan oko toga kako će Marko uspjeti zavesti Petru, pa mu „pomogne“ tako da ju uhapsi. Da bi zadržao Antu u bolnici, Domagoj ga pošalje ne kolonoskopiju. Gordana je ljuta na svog muža, jer ne brine o Anti i njegovim zdravstvenim poteškoćama.

Demokracija se Petri obije o glavu: žene su se ujedinile, ali i muškarci, a Krešo je svoj glas prepustio njoj, pa je situacija izjednačena. Petra na kraju odluku prepusti novčiću i odlučuje se za Domagojev projekt. Kako bi skupili kapital za stomatološku ordinaciju, Petra odluči da je vrijeme za posljednju akciju. Vinka im dostavi električne cigarete.

Mira je ljuta na Petru, jer je odbila njihovu ideju, i s Gordanom i Anđelkom kuje plan kako se „osvetiti“. One odluče napraviti odlične kolače za svadbu, kako bi pokazale Petri što propušta.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti u ponedjeljka te od srijede do subote na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju