Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Zdenko i Tomo pokušaju se ozlijediti ne bi li izvukli prijevremenu mirovinu. Marko ih zatekne i osujeti im plan, ali zato svo troje uhvati nostalgija. Teško im je oprostiti se od postaje. Marka prekida Petrin poziv.

Marko je nemoćan spram Forntexa, ali zato Zorka skuje plan: Skorupovići će uzeti zaplijenjeni kombi i odglumiti šverc. Marko će ih uhvatiti i tako osvjetlati obraz policiji te izbjeći Frontexovo preuzimanje granice. Ipak, to neće proći bez žrtve: najmanje dvojica od švercera će morati završiti u zatvoru. Kao najstariji, Andrija, Mijo i Nediljko će izabrati između sebe, kako bi šverc ubuduće ostao na mladima. Marko pristaje na plan. Mijo i Andrija su odlučili – Nediljko ostaje, oni idu u zatvor. Mijo i Andrija emotivno se opraštaju sa svojim obiteljima.

Alma odluči otići u Irsku, ali će prije toga pomoći Marku i Zorki da spase postaju. Ivana povlači potez prema vlastitom biznisu – Kunac joj nabavlja lažnu diplomu koja joj treba da povuče novac iz EU fondova.

Dubravka se nalazi sa savjetnikom ministra ne bi li dobila potvrdu za otvaranje OPG-a za Božu i Ivanu. No, on joj ju ne želi dati. Tomo hvata savjetnika ministra i ucjenom ga nagovori da preda svu dokumentaciju Boži i Ivani.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do subote na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju