Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Željka i Alma dolaze kod Skorupovića na informativni razgovor. Petra uvjeri Željku da ne šverca zbog Marka koji radi u ASOK-u, ali ova saznaje da je to laž te stavlja Skorupoviće pod nadzor, što im oteža novi šverc; ovoga puta radi se o švercu šampanjca. Petra nagovori Dadu i Karla da lažiraju pljačku lokala kako bi Almu udaljili od njihove kuće. Njih dvojica zeznu stvar pa Alma shvati da su ih pokušali nadmudriti.


Tomo i Marko zajedno se odluče iskupiti svojim šefovima tako što će snimiti psihijatra dok prima mito i potom ga uhapsiti. Tomo krene predati novac psihijatru, no ovaj mu predloži da doda još novaca pa će mu srediti prijevremenu mirovinu uz otpremninu. Tomu to pokoleba, ali zbog Marka pristaje na hapšenje psihijatra. Sreća zbog uspješne akcije ne traje dugo. Bianca se razljuti, jer je psihijatar dugo bio pod prismotrom agenata. Uz pomoć njega su trebali raskrinkati koruptivnu hobotnicu. Marko na koncu dobiva otkaz.


Mate saznaje za televizijski prilog i uvodi strahovladu u kuću Štiglić. Lukava ga Gordana odluči ponovo spojiti s Micom, koju angažira kao kumu na krštenju. Slaže joj da se Mate prestao javljati, jer ju je džentlmenski prepustio Tadiji.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju