Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Anđelka i Gordana moraju zakopati ratne sjekire i predati Miji i Nediljku poruke u zatvor da dvojac ni pod koju cijenu ne izda jedan drugoga, inače svi padaju. Anđelka uspije zaigrati na kartu trudnoće i nagovoriti Tomu da ju pusti k Nediljku. No, Tomo slučajno pojede ceduljicu sakrivenu u kolaču. Gordana pak ne uspijeva doći do Mije koji spava. Željka poludi na Tomu te odluči psihološkom manipulacijom izvući priznanje od jednog od osumnjičenika.

Umjesto priznanja, od Mije i Nediljka dobije rogove. Budući da se Mijo i Nediljko nisu međusobno cinkali, izbavljeni su iz zatvora. Oni se pomire i ponovo postaju prijatelji.
Zorka u bolnici spazi Ljubu koji leži u komi. Zove Marka da dođe u bolnicu, uvjerena da Ljubo glumi. No, Marko joj kaže da mu je doktor potvrdio da je Ljubi uistinu loše.
Luka saznaje da je Ante prerezao žice i od Ante traži novac za popravak. Mate otkriva da je za njegovu muku kriv njegov zet. Za kaznu, Ante treba Mati srediti kupaonu, u čemu mu pomaže Tadija.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do subote na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju