"Svatko od nas u životu ima svaki od likova. Zbog toga scenarij sve dira, a mislim da i sve iscjeljuje."

Evrim Alasja u seriji "Mostovi života" utjelovila je lik Kivildžim Arslan. Serija je privukla brojnu publiku, a Evrim kaže da toga za vrijeme snimanja nije bila ni svjesna. Tek nakon završetka snimanja kada je izašla među ljude shvatila je da je interes jako velik. 

Za nju je distanciranje od uloge jako važno. Tvrdi da kada se kamere ugase i snimanje je gotovo ona se ponaša kao da je zatvorila dućan i ne razmišlja ni o liku ni o scenariju. Ipak, budući da postepeno dobivaju scenarij i ne znaju od samoga početka kako će se lik razvijati, uvijek postoji znatiželja.

S Kivildžim se lako i brzo povezala jer su vrlo slične, iako Evrim kaže da ona nije tako stroga u životu. Kivildžim je tako stroga da drugima ne da disati, dok Evrim poštuje tuđi prostor. Njezin pogled na posao i karijeru jako joj je blizak. I jedna i druga u životu imaju probleme jer žele dobro odraditi posao i imati principe. 

Evrim je u seriji imala priliku pokazati i svoj talent za pjevanje

"Jako volim pjevati. U svakoj prilici malo zapjevam i, da, serija je jako iznenadila i mene. Jako sam uživala"

 

 

Gluma je njezina velika strast, ali priznaje da je to mukotrpan posao. Zahtjeva stalno izvlačenje osjećaja i glumac mora ući u dubine likova i njihovih životnih priča. Kao pomoć u tome vidi obrazovanje - čitanje, produbljivanje sebe i razvijanje duhovnosti

Seriju "Mostovi života" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju