U potpuno drugačijem izdanju!

Uspješna turska glumica Ceren Karakoç osvojila je srca gledatelja kao pravedna, ali nježna Nursema u seriji "Mostovi života".

Nursema je odrasla u konzervativnoj muslimanskoj obitelji i rijetko je imala pravo izraziti vlastite želje ili razvijati vlastite talente. Vrijeme je provodila samo sa svojom majkom i bila je pomalo odvojena od svijeta. 

Njezin se život ipak promjenio upoznavši Umuta - muškarca s kojim ne dijeli iste vrijednosti i stil života, ali dijeli istu, snažnu i pravu ljubav. 

Nursema je proživjela brojne teške trenutke, a sve da bi na kraju postala samostalna i samouvjerena žena koja upravlja svojim životom. 

Upravo je takva Ceren u svom privatnom životu. Ima 40 godina, a iza nje su brojni uspješni projekti. Od 2013. uživa u sretnom braku s kolegom glumcem Osmanom Karakoç. 

Svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima više od 600 tisuća, rado počasti svojim fotografijama gdje ju imaju prilike vidjeti u opuštenim izdanjima, upravo suprotno od onoga na što je hrvatska publika naviknuta u ulozi Nurseme. 

Seriju "Mostovi života" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Omiljeni sadržaj gledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju