Dva različita svijeta, jedna ljubav

Nova TV uskoro donosi novu tursku hit seriju 'Mostovi života' koja prati zamršenu ljubavnu i životnu priču Doge, djevojke odrasle u liberalnoj obitelji koja se zaljubila u muškarca iz konzervativnog okruženja. Njegove su vrijednosti u sukobu s vrijednostima njezine majke, pa se mora boriti za svoju ljubav. Hoće li Doga i Fatih biti sretni iako dolaze iz različitih sredina?

Kivilcim je samohrana majka koja ima dvije kćeri Dogu i Cimen. Ona je snažna i neovisna žena koja radi kao direktorica škole. Želi da njezine kćeri imaju dobro obrazovanje, dobar posao i karijeru. Razvedena je i ponovno se udaje. Ona se bori da kćeri izvede na pravi put i najbitnije joj je da njih dvije steknu dobro obrazovanje. Život joj se okreće naglavačke kada joj starija kći Doga, studentica stomatologije, otkrije da se želi udati za konzervativnog muškarca. Zet joj se nikako nije svidio, smatra da on nije za njenu kći, jer su dva različita svijeta. Kada Doga sazna da je trudna, odluči se udati za Fatiha iako zna da je to odluka koja će svima promijeniti život. Na pitanje o sličnosti nje i Doge, Sila Torkoglu koja ju je utjelovila, kaže: „Za mene ljubav znači bezgraničnost. Treba je doživjeti bezvremenski, neplanirano, u trenutku i u tijeku. Ljubav nije osjećaj s kojim se čovjek može susresti cijelo vrijeme u životu. Stoga, ako nema nepoštivanja mog osobnog prostora, kad se zaljubim, mogu riskirati bilo što i pomaknuti svoje granice. Ljubav je transparentnost. Ako se voda zamuti, ljubavna magija nestaje.“

Priča Doge i Fatiha je priča o dva različita svijeta, tradicionalnom i modernom, koji se jako razlikuju gotovo u svemu, a silom prilika moraju se slagati kako bi njihova djeca bila sretna, o prihvaćanju različitosti, borbi između ljubavi i obitelji, te borbi sa samim sobom i svojim uvjerenjima… Na jednoj strani razvedena žena s dvije kćerke, na drugoj tradicionalna turska obitelj, a u sredini priče dvoje mladih koje veže ljubav.

Ne propustite novu tursku seriju 'Mostovi života' uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju