Vesna odlazi na kavu u gostionu, upoznaje Mirjanu, ali nema pojma da je ona Aljošina bivša ljubav.

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Odlučuje iznajmiti sobe kod Mirjane. 

Martin bježi od Stipana, jer ga je uhvatio kako iskače s Matijonog prozora. Stipan tražeći pušku, zatekne Janka i tjera ga da mu pomogne uhvatiti uljeza Martina. Janko odbija, a Stipan sam odlazi u potjeru za Martinom u šumu. Martin još uvijek bježi, no ne uhvate ga niti Stipan niti Janko, koji mu želi pomoći, već ga pokupi dida Akrap autom, koji je ukrao sinu Zvoni i kojim već neko vrijeme juri Zaglavama.

Vinko i Aljoša sami odlaze na DNK testiranje. Vinko na putu izgubi vozačku dozvolu radi prebrze vožnje, kasnije mu PAUK 'digne' vozilo, ali ga i Stipan kazni. Stipan naredi Josipu, djelatniku na Macanovoj pumpi da Vinko više nije šef. Anđela slučajno se našavši na pumpi, prisluškuje Stipanov telefonski razgovor te saznaje da su Aljoša i Vinko polubraća.   

U međuvremenu Ivka zaključa Matiju i Jadranku u sobu kako ne bi zvale policiju. Vinko i Aljoša, nesvjesni događaja u Zaglavama, se vraćaju sa DNK testiranja. Staju na pumpu gdje se Vinko osramoti jer mu Josip brani da uđe. Saznaje da mu je otac uzeo pumpu.