Otkrila je i što nas očekuje u novoj sezoni Kumova koja počinje uskoro na Novoj TV.

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Rekorde gledanosti ruše otkad su se pojavili na malim ekranima. Dramska uspješnica Kumovi, koju producira i emitira Nova TV, ponijela je titulu najgledanije serije u prošloj godini. Intrige u obiteljima Macan, Gotovac i Akrap omiljena su zabava među Hrvatima.

U redovima Macana glumica Mirna Mihelčić utjelovila je Matiju s kojom je ostvarila veliku popularnost. Odjednom su je, kako sama kaže, svi znali, a to je prepoznala i struka. Nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice.

Kako je reagirala na nominaciju, je li ju očekivala, koliko sličnosti ima s likom Matije i mnoge druge zanimljivosti otkrila nam je u novom videu. Otkrila je i što nas očekuje u novoj sezoni Kumova koja počinje uskoro na Novoj TV.

Nova sezona popularne humoristične serije ''Kumovi'' na male ekrane vraća omiljene likove iz Zaglava, pitoresknog mjesta u Dalmatinskoj zagori, a donosi i neke nove koji će svakako pomutiti planove starih mještana.

Stipan Macan i Zvone su privremeno zakopali ratnu sjekiru. Osim obiteljskih veza, vežu ih i poslovne. Stipan Macan i sinovi, uz pomoć donedavnog krvnog neprijatelja, otvaraju renoviranu pumpu Macan koja je stradala u požaru.

 

U mjestu se sprema velika fešta povodom otvorenja pumpe koju pokvari dolazak zloglasne revizorice iz Zagreba. Šima Mamić, koju će u seriji utjeloviti glumica Marina Redžepović, dolazi u mjesto pročešljati općinu i sumnjivu Zvoninu poveznicu s EU potporama uz pomoć kojih je obnovljena pumpa. Revizorica Šima sa sobom nosi mračnu tajnu koja će uzburkati odnose u obiteljima Macan i Gotovac.

Šima Mamić, nakon što sazna da ima oca u Zaglavama, odlazi u mjesto s duplim ciljem - pronaći nepravilnosti u radu Općini i upoznati svog biološkog oca, a ne zna da oba cilja vode prema vrhovnom glavaru Zaglava Stipanu Macanu. Dolazak Šime u mjesto će naopačke izvrnuti privremeni sklad Macana, Gotovaca i Akrapa.

Uskoro za Šimom dolazi i dečko Neno, kojeg će utjeloviti glumac Ivan Čuić. Neno je također umješan u financijsku aferu te baš kao i Šima traži bijeg u Zaglavama. Šima planira izvršiti zadatak koji je dobila što prije kako bi se mogla vratiti normalnom životu u Zagrebu, no situacija se komplicira i ostaje zaglavljena u Zaglavama u direktnom sukobu sa svojim biološkim ocem.

Tajne iz prošlosti se otkrivaju, a ulozi se povisuju. Čeka nas mnogo novih i zanimljivih zapleta, a opet je sve uronjeno u autentični mentalitet Dalmatinske zagore i njihov specifičan humor koji su ovu seriju učinili najgledanijom domaćom serijom u 2022. godini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju