Mislite li da će se Ivka smekšati?

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Andrija Akrap i Ivka Macan vrlo su neobičan par. Njihov odnos najbolje bi se mogao opisati sa "komplicirano je“. Kako je did Akrap u jednoj epizodi ispričao, njih su dvoje bili u ozbiljnoj vezi kad su bili mladi. Razišli su se netom prije vjenčanja. Život ih je odveo različitim putevima koji su se ponovo susreli:

Sada su oboje stari, usamljeni i zaglavljeni u Zaglavama. Andrija je "otišao na kvasinu“ i ponovo se zaljubio u svoju, kako je od milja zove, Ivkicu. Ona glumi nedodirljivu i negira ikakve osjećaje prema didi. Njezin jezik ljubavi je vrijeđanje.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Bez obzira na njeno ponašanje, Andrija je uvjeren da im je suđeno biti zajedno i da će Ivkica napokon biti njegova. Dolazi čak do toga da Ivki predlaže da potpiše ugovor o dosmrtnom uzdržavanju kojim bi ona dobila svu njegovu imovinu. Otkako je Ivka na to pristala, Andrija smatra da su njih dvoje vjenčani.

 

Ulogu Ivke Macan glumi osječka glumica Radoslava Mrkšić. U njenoj dugogodišnjoj karijeri najvažnija je adresa bila HNK Osijek, a uz kazališni angažman, glumila je u nekoliko domaćih filmova i puno serija.

Igrala je uloge u mnogim serijama Nove TV: "Zora dubrovačka", "Kud puklo da puklo", "Čista ljubav", "Na granici", "Dar Mar"… a trenutno je gledamo u seriji "Kumovi".

Prije početka snimanje serije, za Showbuzz je izjavila: „Ako sam u mirovini nisam u mirovanju! Radit ću sve dok me budu zvali i dokle me zdravlje posluži." Naime, glumica se umirovila u kazalištu, no serije i filmove pa čak i reklame nastavila je snimati punom parom. 

 

Ulogu Andrije Akrapa utjelovio je splitski glumac Ratko Glavina. Većinu je karijere proveo u HNK Split. Sa svojih preko osamdeset godina, u zavidno je dobroj fizičkoj i, za razliku od Andrije, mentalnoj formi.

Pamti glumačke tekstove od 1953. godine kada je počeo nastupati u dječjem kazalištu. Prvi film koji je snimio bio je "Djevojka i hrast" Kreše Golika, a prva serija "Naše malo misto" u kojoj je glumio ribara. Nakon je glumio i u "Velom mistu" u kojem je imao ulogu doktora.

Osim u "Kumovima“, na Novoj TV smo ga gledali i u seriji "Samo ti pričaj". Serija prati život tri generacijski različita para i njihove dnevne humoristične situacije koje su lako prepoznatljive svim ljudima u braku i vezama.
 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju