Seriju pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Gledaj na NOVA PLUS

Zvone dovodi doma Milicu i Marka Šanka i naloži im da lažiraju općinsku dokumentaciju kako Šima ne bi našla ništa protiv njega.
Danica pred Stipanom preuzme odgovornost za Mandinu vazu umjesto Ivke, i ona počne malo otapati odnos prema njoj, ali onda Danica nehotice uvrijedi Jadranku.

Aljoša i Vinko shvaćaju da je Stipan zaposlio na pumpi i Martina i da će nekog morati otpustiti jer neće imati za plaće. Kako Vinko ne da na Zlatana, a Martin je zaposlen Stipanovom direktivom, otkaz mogu dati jedino sebi ili Josipu. Nijedan nema srca dati Josipu otkaz pa zadatak uvaljuju Martinu.

Dok Šima odlučuje raskrinkati općinu i traži električara i informatičara koji će popraviti server, Stipana muči sumnja je li Šimin otac i dočekuje ju u gostioni. Lakne mu kad Šima kaže da joj je otac mrtav, ali onda se on i Zvone nađu u novom problemu kad se pojave majstori koje je Šima pozvala.

  

 Najzanimljivije trenutke protekloga tjedna pogledajte u galeriji:

 

 Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju