Ne propustite novu sezonu serije od ponedjeljka na Novoj TV!

Gledaj na NOVA PLUS

Šest mjeseci kasnije, Stipan se vraća kući nakon rehabilitacije jer su mu transplantirali srce. Kući ga voze Vinko i Aljoša koji su u strahu kako mu reći novosti te što su morali učiniti kako bi platili njegovo liječenje. 

Kod Macana svi pripremaju doček za Stipana. Jadranka priprema veliki ručak i Stipanovo najdraže jelo – japrake, dok se Ivka pribojava kako će Stipan prihvatiti novosti. Stipan je ljut na obitelj nakon što sazna što su učinili kako bi spasili njegovo srce. Stipan misli da je bolje da je umro nego da je tako nešto doživio.

U međuvremenu se u Zaglave vraća Stanislav Cukela, povratnik iz Kanade, koji traži obiteljsku grobnicu, a koju je zapravo Zvone prisvojio kao svoju.

Vedrana i Zlatan vraćaju se ranije iz Indije, razočarani zajedničkim putovanjem. Putem pokupe Tomija, simpatičnog mladog entuzijasta koji po dolasku u Zaglave s Larom ostvari posebnu konekciju.

Prisjetite se najzanimljivijih trenutaka posljednjeg tjedna prošle sezone serije:

Nove epizode serije "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju