Kako će se snaći u novoj ulozi?

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Hit serija ''Kumovi'' donosi nove napetosti među junacima Zaglava, ali stiže im i novi lik koji će svojim šarmom osvojiti mlade Zaglavljanke. Njega će utjeloviti poznati mladi glumac Petar Burić kojeg ćemo gledati u ulozi Soldinog sina Mikule. Mikula se javlja upravo nakon Soldine smrti i zavodi djevojke u Zaglavama. Najviše pažnje plijeni mu Matija koju je utjelovila Mirna Mihelčić.

''Najviše scena imao sam s Mirnom Mihelčić, ona postaje Mikulin predmet pažnje čim se oni ponovo upoznaju, jer se znaju od kada su bili djeca, ali Mikula je odselio sa svojom majkom u Crnu Goru i ovo je njegov povratak poslije dugo godina. Drugi odnosi koje Mikula mora izgladiti u svoju korist kako zna i umije, uglavnom su vezani za lik Zvone Akrapa kojeg tumači Stojan Matavulj'', otkrio je Petar.

U novim nastavcima vidjet ćemo kako je Zvone u panici nakon što je shvatio da je Soldo mrtav. Ubrzo će biti i u velikom problemu, jer Stipan će zahtijevati od njega da popravi stvari i vrati novac. No, Anđela će dobiti ideju, pa će sa Zvonom otići u crkvu kako bi platili sprovod i misu za Soldu.

Taj postupak neće biti dovoljan da riješi njihove probleme, budući da i Milica još uvijek radi protiv Zvone te pokušava mještane okrenuti protiv njega. Za to vrijeme u Zaglave dolazi Soldin sin Mikula koji šarmira Vedranu dok se sprema na očevu sahranu. Kada Stipan sazna da se u Zaglave vratio Soldin sin, zahtjeva da Zvone vrati ukradeni Soldin novac njegovu sinu. Zvone je u panici dok traje sahrana, a Stipan ga isprovocira da održi govor.

Mikula se zbližava s Matijom te odlazi s njom do Soldinog restorana gdje nalazi prazan sef. Mikula će biti uvjeren da je netko uzeo novce iz očevog sefa, a u potrazi za informacijama doći će baš do Zvone. Zvone u strahu laže da se on družio sa Soldom, ali nije znao ništa o novcima. Međutim, torbu sa Soldinim novcima u općini će pronaći Milica.

 

Nove epizode hit serije ''Kumovi'' pratite od ponedjeljka do petka od 20.15!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju