Luce vas vodi iza kulisa

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Bez dobre scenografije i kostimografije nema niti kompletne priče. Tako ni serija "Kumovi" ne bi bila cjelovita da nema jakih i kreativnih scenografa i kostimografa koji iz epizode u epizodu vjerno dočaravaju i daju osobnost kumovima i kumama, ali i grade toplu zaglavačku atmosferu.

Glumica Ana Uršula Najev uvodi vas u svijet kostima i pokazuje kako se ona brzo i jednostavno tranformira u dobro poznatu doktoricu Lucu. U nekoliko sekundi tako ulazi u lik i odlazi na svoje nadraže radno mjesto, a to je studio u kojem vrijedno rade svi njezini kolege.

Tako možete vidjeti brata i sestru Janka i Laru, Momčila Otaševića i Niku Barišić, te majku i sina Anđelu i Martina, odnosno Barbaru Vicković i Lovru Kondžu, kako snimaju scene za nadolazeće epizode u kojima zapleta i napetosti ne nedostaje.

Što znači biti glumac na seriji "Kumovi" i kako izgleda njihov set iz malo drugačije perspektive, pogledajte u nastavku!

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju