Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Stipan od javnog bilježnika donosi doma potvrdu kojom se garantira da ga se do njegove smrti ne može izbaciti iz imanja. Braća vide na televiziji izvještaj o ponavljanju suđenja Šimi i shvate da je Stipan znao za to i nije im rekao. Pokušavaju ga suočiti s time, ali on ne želi razgovarati, već odlazi u općinu izvrijeđati Stanislava na press konferenciji.

Anđela se vratila u Zaglave, ali situacija u kući je šokira i izbezumi. Sve je prljavo od jučerašnjeg tuluma, a Anđela se dodatno iznenadi kad vidi da se u kuću uselila Megi, Martinova cura.

Stanislav traži ljude za radnu skupinu koja će biti savjetodavno tijelo za novi golf projekt. Želi okupiti najbolje što Zaglave mogu ponuditi. No, Milica koja dobije taj zadatak ne uspijeva uvjeriti mještane da sudjeluju.

Vesna je frapirana rezultatima koje su vina San Valentino ostvarila na sajmu u Vinkovcima. Još frapiraniji je Zdravko Đipalo Đip, poznatiji kao Valentino, koji ljutit upada u turističku zajednicu i traži odgovore.

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju