Finale sezone

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Uzbudljivo finale sezone serije "Kumovi" je pred vratima, no mnogobrojna publika neće morati dugo čekati, jer uskoro kreće nova sezona na Novoj TV! Finale sezone, koje gledatelje očekuje večeras predstavlja vrhunac uzbudljivih obrata i napetih sukoba koji će ostaviti gledatelje bez daha, a donosi i nagovještaj onoga što tek dolazi u nadolazećoj sezoni.

U posljednjim epizodama pred finale sezone, u Zaglave stižu novi zapleti koji će dodatno zakomplicirati pojedine odnose. Okršaji s ministrom ne jenjavaju te Zaglavljani smišljaju najbolju opciju kako će ga uhvatiti u klopku. No, nije ministar od jučer i teško im je od njega izvući priznanje, a u žaru borbe doći će do pucnja kojim će netko biti ranjen. S druge strane Zvone se sprema dati ostavku na mjesto načelnika, ali u mjesto stiže Iris koja će dodatno otežati već narušen odnos s Anđelom. Ipak, uvijek postoji svjetlo na kraju tunela pa će i Zaglave napokon oživjeti jer sprema se Cvitino krštenje. Okupila se cijela obitelj i dio mjesta, čak se i Jadranka vraća iz Bosne.

S pozadinom prepunom zavjere, rivalstva i emotivnih zapleta, "Kumovi" su osvojili srca gledatelja diljem regije. Ova serija, koja je postala sinonim za vrhunsku produkciju, vraća se s novim epizodama koje će nadmašiti očekivanja svih obožavatelja.
Uz napetu završnicu aktualne sezone, stiže obećanje još uzbudljivijih trenutaka u nadolazećoj sezoni.

Novi zapleti, iznenađujući obrati i intrigantni, novi likovi samo su dio onoga što vas očekuje u novoj sezoni Kumova!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju