U Zaglavama komplikacije rastu iz dana u dan

Poznati Zaglavčani ponovno su se vratili na male ekrane. Prošao je prvi tjedan emitiranja novih nastavak serije "Kumovi". Međutim, odnosi su napetiji nego prije, a situacije ne prolaze bez tenzija. Dapače, sve smrdi da će stanje u Zaglavama uskoro biti još gore.

Iako je rođenje malene Cvite nakratko poboljšalo odnose između Macana i Akrapa, povezanost između Macana i Macana nikada nije bila slabija. Bilo da je riječ o poslovnim ili rodbinskim vezama.

U nastavku pogledajte TOP PET trenutaka koje smo izdvojili tijekom prvog tjedna povratka Zaglavčana! 

1. Gost iznenađenja na proslavi!

 

Fatalna Iris nepozvana je došla na proslavu rođenja malene Cvite. Njezin dolazak sledio je Zvoni i Janku krv u žilama. Zvone je mislio da je gotov. Međutim, Kuzma je riješio njegov problem. Je li si Zvone time natovario drugi problem na leđa? To ćemo tek saznati...

2. Vesna razbijesnila Jadranku. Hoće li joj oprostiti?

 

Vesna je kupila novi automobil. Gledala je tu kupnju kao doprinos razviju njihove tvrtke. Ali, Jadranki, Vinku i Aljoši nimalo se nije svidjela njezina odluka. Jadranku je posebice to pogodilo te se jako naljutila na Vesnu. 

3. Cvita odlazi kući. Ali kojoj točno?

 

Majka i kćer spremne su za odlazak kući iz bolnice. Ponosne bake dolaze po svoju unučicu kako bi ju smjestile u svoj topli dom. Problem je nastao kada su i Jadranka i Anđela htjele odvesti Cvitu u svoju kuću te se nikako nisu mogle dogovoriti.

4. Prijave na natječaj - rok je do SUTRA!

 

Borba za zemlju ne jenjava. Natječaj je objavljen, a Cvita d.o.o i Stipan Macan ne popuštaju. Svi žele pobijediti! Međutim, svi bivaju šokirani kada saznaju da je došlo do male promjene roka za predaju prijava... 

5. Aljoši i Vinku pomaže stari "prijatelj"

 

Dobri prijatelj iz mladosti Kuzma pomogao je Aljoši i Vinku te je kupio automobil. Iako osjećaju da oko njega nešto nije dobro, svejedno su ga pitali želi li ući u posao s njima. Što će odlučili i je li on vuk u janjećoj koži, vidjet ćemo u nastavcima serije!

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju