Novi ljubavni zapleti u omiljenoj seriji

U trećoj sezoni serije "Kumovi" dočekali su nas neki novi likovi. Među  njima je i poznata hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić koju nemamo prilike često gledati na malim ekranima. 

Nataša se posljednih godina više posvetila kazalištu, ali i obitelji. Njihove privatne trenutke često dijeli i na Instagramu gdje broji gotovo 90 tisuća pratitelja.

Ona ne skriva da već šest godina uživa u braku s Nenadom Medančićem s kojim ima sina Tonija i kćerkicu Kaju. Za razliku od nekih poznatih osoba, ona se ne ustručava objavljivati njihove najromatičnije trenutke. 

Glumica je prije šest mjeseci svoje fanove razveselila i novom pjesmom "Ludost" koju je snimila s Ivom Perkušićem.

Nataša je u Kumovima utjelovila Jankovu šeficu Fani, a upravo je ona kriva što Janko sve manje vremena provodi s Luce. Zatrpava ga poslom i baš kada se približava kraj smjene ona mu pronalazi novi zadatak.

Koje su Fanine namjere s Jankom i kako će cijela situacija utjecati na njegov odnos s Luce saznajte u novim epizodama serije, a u anketi nam pokažite što vi mislite.   

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.                          

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju