U javnom svijetu Luce upoznaje novog čovjeka: "Na svojoj koži će osjetiti sve loše strane medijske eksponiranosti"

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Velika medijska izloženost doktorici Luci Akrap iz popularne serije 'Kumovi' donijet će u narednim epizodama nove poslovne mogućnosti, nove ljude na životnom putu, ali i uzburkati ugled u mjestu i ljubavni život. No, uz to joj je pripala jedna velika odgovornost i brojne nedaće koje će ju zateći u cijeloj toj priči. Sve o velikoj promjeni otkrila je Uršula Najev.

U javnom svijetu Luce susreće čovjeka koji će joj se činiti kao sjajan. Zapravo, povjeruje da će joj upravo on biti od pomoći i pružiti joj sve što je potrebno da ostvari svoje ciljeve – da poboljša zdravstvenu skrb u Zaglavama. "Vrlo brzo Luce će otkriti njegovo pravo lice i na svojoj koži će zapravo osjetiti sve loše strane medijske eksponiranosti", istaknula je. Taj odnos pomutit će Luci i privatni život, unijeti nemir u njezinu vezu s Jankom (Momčilo Otašević), a i poljuljati položaj u rodnom mjestu. Nesumnjivo je da će taj rasplet nemilih događaja biti uzbudljiv, a i Luce će se odlučiti na neke radikalne poteze te pokazati da se hrabrost dosita isplati.

Novi kolega na setu, kojega će gledatelji pratiti u epizodnoj ulozi Alena Ločarića, pomoćnika ministra, donio je neku novu energiju, opisala je Uršula te dodala da joj je uz Filipa Juričića bilo izazovno snimati ozbiljne situacije jer je iznimno duhovit. "Često se nismo mogli usredotočiti na traženu emociju zbog lijepog druženja, zbog smijanja, zbog dobre energije. A pogotovo kad smo snimali zajedničke scene u kojima su on i Momčilo, njih dva se poznaju već od prije i njihova sinergija i zezancija je jako zabavna.''

Kako će se Lucina medijska pažnja odraziti na njezin i Jankov odnos te hoće li njihova ljubav pobijediti dolazak treće osobe, ne propustite doznati u novim epizodama serije "Kumovi".

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju