Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Šima je oslobođena svih optužbi te se vraća u Zaglave. Kad dođe dolazi u staru kuću jer joj Stipan nije rekao da je ognjište prodano. Iznenadi se kada shvati da joj otac više tu ne živi. Stanislav je u strahu od Šime jer se boji da će njegova prošlost isplivati sa njezinim povratkom.

Stipan uživa opstruirajući rad radne skupine. Jedino se Luce trudi postavljati konkretna pitanja, a Janko ju ne doživljava previše ozbiljno, zbog čega među njima opet dođe do prepirke.

Martina Vesna po kazni uposli s privatnim zaduženjima. Nakon što sve obavi, Martin sretne Tomija i oduševi se što se vratio njegov prijatelj i idol. Tomi pak nije u dobroj situaciji niti s ocem niti s Larom.

Anđela ima problema s Megi i Martinom. Megi samo parazitira na njen račun i zbog toga joj Anđela uvjetuje ostanak tako da bi trebala početi doprinositi kućnom budžetu. Megi riješi taj problem tako da proda jednu od Anđelinih porculanskih figurica.

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti u ponedjeljak, srijedu i četvrtak na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju